Haetaan tanssija-koreografia Glamour & Glamiin ja lapsille suunnattua tanssiteosta maakuntakiertueelle 2018!

Glamour & Glam 2018: Tanssija-koreografi

Glamour & Glam järjestetään toista kertaa vapun kynnyksellä vuonna 2018. Hilpeää iltaa vietetään hippimeiningin, huikean musiikin, tanssin ja leffan pyörteissä. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Keski-Suomen elokuvakeskus, Keski-Suomen Tanssin Keskus, Jyväskylä Sinfonia ja Jyväskylän kaupunginteatteri.

Haemme Jyväskylä Sinfonian säestämään soolotanssiteokseen tanssitaiteilija-koreografia. Edellytyksenä valinnalle on tanssitaiteilijan ammattilaisuus.

Tanssiteos tulee olemaan arviolta 3-10 minuutin mittainen ja sen kantaesitys on Jyväskylän kaupunginteatterin suurella näyttämöllä Glamour & Glam –tapahtumassa 28.4. Kappale valitaan ja sen tarkka kesto määritellään yhteistyössä kapellimestari Lasse Hirven ja Jyväskylä Sinfonian kanssa.

Tanssitaiteilija-koreografille maksetaan kolmen viikon palkka 1800€. Lisäksi KSTK pyrkii järjestämään harjoitustilaa teoksen harjoitusvaiheeseen. Teoksen valmistumista mentoroi / kuratoi KSTK:n taiteellisen toimikunnan jäsen teoksen työstövaiheessa. Hakemukset ansioluetteloineen osoitteeseen info@tanssinkeskus.fi 15.11. mennessä.


Maakuntakiertue 2018: Tanssiteos 0-6 –vuotiaille

Haemme 0-6 –vuotiaille soveltuvaa tanssiteos- ja työpajakokonaisuutta. Hakuun voi osallistua uudella tai vanhalla teoksella ja se voi olla myös monitaiteellinen. Edellytyksenä on työryhmän ammattilaisuus.

Työryhmän koko voi olla 1-3 henkilöä (sis. mahdollinen tekninen henkilö). Teoksen tulee olla tekniikaltaan kevyt ja helposti kierrätettävissä (huom! Rakennus- ja harjoitusaikaa on kohteessa 1-2 tuntia). Kokonaisuuden tulee sisältää osallistavat työpajat lapsille teemaan liittyen.

Teokselle järjestetään vuoden 2018 aikana 4-6 kunnan maakuntakiertue Keski-Suomessa. Esityspaikkoina toimivat päiväkodit tai vastaavat tilat. Työryhmälle maksetaan teatterialan TES:n mukainen palkka esityksistä, matkakulut ja harkinnanvaraisesti harjoitusajan palkkaa (tuotantotukea tai lämmitystukea). Kiertueen ajankohta on sovittavissa kuntien ja työryhmän aikataulujen mukaan.

Hakemuksen tulee sisältää:
– teoskuvaus
– työryhmän jäsenten esittelyt
– kustannusarvio (erityisesti mahdolliset matkakulut maakuntakiertueen lisäksi + majoitustarve + mahdollinen harjoitusajan palkka / tieto jos kyseessä on valmis teos)
– mahdollinen tekninen raideri
– mahdollisuuksien mukaan tallenne tai linkki tallenteeseen tai vaihtoehtoisesti kuvia

Hakemukset osoitteeseen info@tanssinkeskus.fi 15.11. mennessä.

Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa:
Pin It
Bookmark the permalink.

Comments are closed