Tietoa yhdistyksestä

KSTK:n hallitus 2019

Terhi Kuokkanen (pj)
Anne-Maarit Kinnunen
Riikka Mahlamäki-Kaistinen
Matti Häyrynen
Saga Elgland

Maija Keskinen (varajäsen)
Karoliina Lahdenperä (varajäsen)

KSTK:n taiteellinen toimikunta 2019

Tanssija, koreografi, Tanssin Aika -festivaalin taiteellinen johtaja Antti Lahti (Kuopio)
Tanssija, koreografi Anniina Kumpuniemi (Tampere)
Tanssija, koreografi Elina Wuethrich (Jyväskylä)
Taiteilija Anna Ruth (Jyväskylä)

Tanssin Aika -festivaali

Taiteellinen johtaja Antti Lahti antti.lahti@tanssinkeskus.fi
Tuotanto: tuottaja Katariina Hiukka / KSTK katariina.hiukka@tanssinkeskus.fi
Hallinto: toiminnanjohtaja Mari Hautala / KSTK mari.hautala@tanssinkeskus.fi

 

Keski-Suomen Tanssin Keskus ylläpitää ja kehittää valtakunnallista tanssin aluekeskustoimintaa Keski-Suomen maakunnassa. Toiminta on käynnistetty opetusministeriön aloitteesta vuonna 2004. Aluekeskusten keskeisinä tehtävinä on kehittää tanssitaiteen toimintaedellytyksiä, lisätä tanssitaiteilijoiden työtilaisuuksia sekä laajentaa kulttuuritoimintaa valtakunnallisesti.

Toiminta Keski-Suomessa alkoi vuonna 2005 Sisä-Suomen tanssin aluekeskuksena yhdessä Pirkanmaan ja Hämeen kanssa. Vuodesta 2016 alkaen Keski-Suomen Tanssin Keskus on toiminut itsenäisenä aluekeskuksena. Tanssin Keskuksen missiona on mahdollistaa tanssikulttuurin ja yleisön kohtaaminen sekä tanssin ammattilaisten työskentely. Vuosittain Tanssin Keskus työllistää noin 50 tanssin ammattilaista sisältäen tuottajat, valo- ja äänisuunnittelijat, muusikot, video- ja valokuvaajat sekä muun teknisen henkilökunnan. Keski-Suomen Tanssin Keskus on välittäjä- ja tuottajaorganisaatio, joka parantaa tanssin näkyvyyttä ja tunnettuutta alueellaan sekä valtakunnallisesti. Tanssin Keskus tekee laajaa yhteistyötä muiden kulttuuritoimijoiden, kuntien ja yritysten kanssa tuottaen ja toteuttaen mm. yhteistyötapahtumia ja hankkeita.

Ohjelmapalvelut

Tanssin Keskuksen ohjelmistosta löytyy laaja kattaus esityksiä, jotka sopivat niin virkistyspäiviin, illanistujaisiin, häihin kuin suurempiinkin tapahtumiin. Tanssin verstaat on suunniteltu erityisesti tyhy- ja tykypäiviin, seminaareihin ja muihin yritystilaisuuksiin. Toteutamme verstaita myös yksityishenkilöiden tilaisuuksiin, kuten polttareihin, synttäreille ja ystäväporukoiden illanviettoihin.

Jos kaipaat tanssin täyteistä elämyskokonaisuutta, käänny puoleemme! Tanssin Keskus yhteistyössä yhteistyökumppaniensa kanssa voi suunnitella kokonaisen elämysteemaillan esimerkiksi espanjan, japanin tai hyvinvointi-teemojen mukaan. Teemailtoihin voi kuulua tanssin esitysten lisäksi verstas sekä teemaan sopiva ruoka, viini, sisustus ja musiikki. Valmiiden elämyspakettien ohella räätälöimme kokonaisuuksia myös toiveiden mukaan. Vain mielikuvitus on rajana!

Tapahtumatuottajille

Kysy tarjousta eri kohderyhmille suunnitelluista ohjelmakokonaisuuksista. Tanssin Keskuksen kautta saat tilattua vaikka koko päivän lasten- ja nuortenohjelman, joka sisältää esityksiä ja verstaita tanssista musiikkiin!

Comments are closed