Tietoa yhdistyksestä

KSTK:n hallitus 2021

Riikka Mahlamäki-Kaistinen (pj)
Saga Elgland
Elina Wuethrich
Jaakko Nieminen
Kimmo Suortamo

Katja Sallinen (varajäsen)
Terhi Kuokkanen (varajäsen)

KSTK:n taiteellinen asiantuntijaryhmä 2021

Vilja Ruokolainen
Elina Manninen
Hakemusten esittelijänä toiminnajohtaja Mari Hautala

Tanssin Aika -festivaali

Taiteellinen johtaja: Janina Rajakangas / janina.rajakangas@tanssinkeskus.fi
Tuotanto: tuottaja Katariina Hiukka / KSTK katariina.hiukka@tanssinkeskus.fi
Hallinto: toiminnanjohtaja Mari Hautala / KSTK mari.hautala@tanssinkeskus.fi

 

Keski-Suomen Tanssin Keskus (KSTK) ylläpitää ja kehittää valtakunnallista tanssin aluekeskustoimintaa Keski-Suomen maakunnassa. KSTKn tarkoituksena on mahdollistaa tanssikulttuurin ja yleisön kohtaaminen sekä tanssin ammattilaisten työskentely. KSTK on välittäjä- ja tuottajaorganisaatio, joka parantaa tanssin tunnettuutta ja näkyvyyttä alueella ja valtakunnallisesti. KSTK tekee laajaa yhteistyötä muiden alueen taide- ja kulttuuriorganisataioiden kanssa ja osaltaan edistää vahvasti Jyväskylän taiteen vapaan kentän toimintaedellytyksiä. Vuosittain KSTK työllistää noin 60 tanssitaiteen eri tehtävissä toimivaa ammattilaista. Tanssin Aika -festivaalia KSTK on tuottanut vuodesta 2015 alkaen.

Ohjelmapalvelut

Tanssin Keskuksen ohjelmistosta löytyy laaja kattaus esityksiä, jotka sopivat niin virkistyspäiviin, illanistujaisiin, häihin kuin suurempiinkin tapahtumiin. Tanssin verstaat on suunniteltu erityisesti tyhy- ja tykypäiviin, seminaareihin ja muihin yritystilaisuuksiin. Toteutamme verstaita myös yksityishenkilöiden tilaisuuksiin, kuten polttareihin, synttäreille ja ystäväporukoiden illanviettoihin.

Jos kaipaat tanssin täyteistä elämyskokonaisuutta, käänny puoleemme! Tanssin Keskus yhteistyössä yhteistyökumppaniensa kanssa voi suunnitella kokonaisen elämysteemaillan esimerkiksi espanjan, japanin tai hyvinvointi-teemojen mukaan. Teemailtoihin voi kuulua tanssin esitysten lisäksi verstas sekä teemaan sopiva ruoka, viini, sisustus ja musiikki. Valmiiden elämyspakettien ohella räätälöimme kokonaisuuksia myös toiveiden mukaan. Vain mielikuvitus on rajana!

Tapahtumatuottajille

Kysy tarjousta eri kohderyhmille suunnitelluista ohjelmakokonaisuuksista. Tanssin Keskuksen kautta saat tilattua vaikka koko päivän lasten- ja nuortenohjelman, joka sisältää esityksiä ja verstaita tanssista musiikkiin!

Comments are closed