Confession Games

 

VALLITSEVASTA KORONATILANTEESTA JOHTUEN, TEOKSEN ESITYKSET ON SIIRRETTY MARRASKUULLE!
ESITYKSET VIIKOLLA 45!

Koreografia: Samuli Emery
Dramaturgia: Taru Meri Koski
Äänisuunnittelu: Lauri Kallio
Esiintyjät: Katja Sallinen, Sebasian López-Lehto ja Teija Häyrynen, Lauri Laakso ja Maija Makkonen sekä tammikuussa mukaan haettava vapaaehtoisten ryhmä.

Confession Games on kirjavaa ihmismassaa ja esiintyjien henkilökohtaisia taustoja liikuttava esitys, jossa joukko moninaisia ihmisiä vähitellen esittäytyy yleisälle sekä toisilleen. Teos koostuu esiintyjien tunnustamista ja identifioitumista vaativista performatiivisista peleistä, joissa liki kolmekymmenhenkinen esiintyjäkaarti saa haasteekseen ryhmittyä tilaan erilaisten väittämien ja ominaisuuksien perusteella. Yksilöiden ja hetkellisten ryhmien väliset rajat liukenevat toisiinsa ja muodostuvat yhä uudelleen, joka kerta uusina ja valmiina taas muuttumaan. Esiintyjät näyttäytyvät joskus enemmistössä, joskus vähemmistössä, ja joskus yksin, mutta aina uudella lailla itsensä määritellen.

Teoksen tuottaa Keski-Suomen Tanssin Keskus. Markkinointi- ja viestintäyhteistyössä mukana on Tanssiteatteri Kramppi.

Teokseen haetaan esiintyjiksi ihmisiä, joilla on vahva suhde Jyvässeutuun. Esiintyjäryhmän kautta halutaan edustaa uudenlaista ja uniikkia otantaa Jyväskylän jokapäiväisistä ihmisistä. Esiintyjähaku on käynnissä tammikuun loppuun saakka!

Esitykset marraskuussa, tarkemmat esitysajat ilmoitetaan syyskuussa.

ESIINTYJÄHAKU 11.-31.1.2021

 

 

 

Comments are closed