Esiintyjähaku

*HARJOITUSKAUSI ON JO ALKANUT, MUTTA VIELÄ ON MAHDOLLISUUS PÄÄSTÄ MUKAAN,

JOS PÄÄSET KAIKKIIN JÄLJELLÄ OLEVIIN HARJOITUKSIIN*

 

CONFESSION GAMES ESIINTYJÄHAKU 

MITÄ?

Confession Games on monenkirjavaa ihmisjoukkiota ja esiintyjien henkilökohtaisia taustoja liikuttava sosiaalinen esitys, jossa ryhmä moninaisia ihmisiä vähitellen esittäytyy yleisölle sekä toisilleen. Teos rakentuu peleistä ja tehtävistä, joissa iso esiintyjäkaarti saa haasteekseen ryhmittyä ja järjestäytyä tilaan erilaisten väittämien ja ominaisuuksien perusteella.

Yksilöiden ja hetkellisten ryhmien väliset rajat sulautuvat toisiinsa ja muodostuvat yhä uudelleen, aina uusina ja valmiina taas muuttumaan. Esiintyjät saavat näyttäytyä joskus enemmistössä, joskus vähemmistössä, ja joskus yksin, mutta aina uusin tavoin itsensä määritellen.

Pyrimme kaikessa työskentelyssämme kohti tasa-arvoista, kehopositiivista, yhteisöllistä ja luottamukseen perustuvaa jaettua tilaa.

Haemme nyt 10-15 vapaaehtoista esiintyjää täydentämään esiintyjäjoukkoamme. Confession Gamesin harjoitukset ja esitykset sijoittuvat kokonaisuudessaan loka-marraskuulle 2021. Osallistuminen on esiintyjille täysin ilmaista eikä siitä makseta esiintyjille korvausta.

KENELLE?

Teokseen voi hakea kuka tahansa esiintymisestä ja ryhmätyöskentelystä kiinnostunut, aiempaa esiintymiskokemusta ei tarvitse olla lainkaan.

Haemme mukaan mahdollisimman eri-ikäisiä ja -taustaisia ihmisiä kaikilta yhteiskunnan eri osista. Kannustamme erityisesti marginalisoiduiksi itsensä kokevia ihmisiä hakemaan mukaan, esimerkiksi ihonvärin, etnisyyden, sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen, kyvykkyyden, luokan, uskonnon tai muun omaa identiteettiä koskevan seikan puolesta.

Teoksessa käsitellään useita henkilökohtaisia aiheita kunkin esiintyjän omien ajatusten ja kokemusten kautta. Suosittelemme hakemaan, mikäli omasta elämästään ja kokemuksistaan avoimesti jakaminen tuntuu kiinnostavalta ja mielekkäältä.

Teokseen haetaan erityisesti esiintyjiä, joilla on tavalla tai toisella suhde Jyväskylän seutuun. Tavoitteena olisi esiintyjäryhmämme kokoonpanolla edustaa uniikkia otantaa Jyväskylän jokapäiväisistä ihmisistä.

Teokseen voi osallistua vain mikäli pääsee osallistumaan jokaiseen esitykseen ja kaikkiin jäljellä oleviin harjoituksiin.

MILLOIN?

Harjoitukset:

La-Su 30.-31.10. klo 11-16

La-Su 6.-7.11. klo 11-16

Pe 12.11. kenraaliharjoitus Villa Ranassa klo 17-21

Esitykset (yhteensä viisi):

La 13.11. klo 18

Su 14.11. klo 16

Pe 19.11. klo 20

La 27.11. klo 18

Su 28.11. klo 15

KUKA?

Teoksen luovat ja ohjaavat tanssitaiteilija Samuli Emery sekä tanssija-tanssinopettaja Taru Meri Koski. Teoksen tuottaa Keski-Suomen Tanssin Keskus.

HAKUTIEDOT:

Lähetä sähköpostilla osoitteeseen info@tanssinkeskus.fi nimesi, ikäsi, yhteystietosi sekä yksi lyhyen lauseen mittainen paljastus tai yllättävä fakta itsestäsi. Tämä lyhyt lause voi olla juuri niin hauska tai vakava, suuri tai pieni, omituinen tai samaistuttava kuin sinä haluat. Liitäthän sähköpostiin mukaan myös selkeän kasvo- ja/tai kokovartalokuvan itsestäsi.

Tiedusteluissa tai kysymyksissä otathan yhteyttä osoitteeseen info@tanssinkeskus.fi.

Markkinointi- ja viestintäyhteistyössä mukana on Tanssiteatteri Kramppi

 

Comments are closed