Keski-Suomen Tanssin Keskuksen mentori / taiteellisen sisällön suunnittelija keväälle 2020 on valittu

Keski-Suomen Tanssin Keskus on valinnut määräaikaiseksi mentoriksi ja taiteellisen sisällön suunnittelijaksi Kulttuuritalo Villa Ranan käynnistysvaiheeseen tanssitaiteilija Terhi Kuokkasen. Työnkuvaan kuuluu Keski-Suomen tanssin kentän kartoittamista ja tekijöiden taiteellisiin suunnitelmiin tutustumista. Työ tähtää Kulttuuritalo Villa Ranassa järjestettävän tanssi- ja esitystoiminnan aloituksen valmisteluun sekä alueen tekijöiden näkemysten esille tuomiseen. Työ liittyy osaltaan Alfred Kordelinin tukemaan Blomstedt Stage – tanssitaiteen avoin kokeiluareena -hankkeeseen.

Lisäksi Terhi Kuokkanen on valittu tanssin ammattilaisfoorumi Kiertoliikkeen Keski-Suomen Kiertoliike-taiteilijaksi vuodelle 2020. Kiertoliike järjestetään seuraavan kerran Kajaanissa 20.-22.3.2020.

Koulutukseltaan Terhi Kuokkanen on tanssitaiteen maisteri ja tansssinopettaja. Kuokkanen on vuonna 2010 perustetun Tanssiryhmä Off/Balancen toinen taiteellinen johtaja. Keski-Suomen Tanssin Keskuksen hallituksen puheenjohtajana Kuokkanen on toiminut vuodesta 2016 alkaen.

Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa:
Pin It
Bookmark the permalink.

Comments are closed