Keski-Suomen Tanssin Keskus ry etsii TUOTTAJAA

Keski-Suomen Tanssin Keskus ry etsii TUOTTAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tanssin aluekeskustoimintaa hallinnoi ja organisoi Keski-Suomen alueella Keski-Suomen Tanssin Keskus ry. Keski-Suomen Tanssin Keskuksen toiminta pitää sisällään mm. tapahtumatoimintaa eri yhteistyökumppaneiden kanssa, valtakunnallisesti tunnetun Tanssin Aika –festivaalin, monimuotoista hanketoimintaa ja laajaa kuntayhteistyötä Keski-Suomen kuntien kanssa. Keski-Suomen Tanssin Keskus on yksi viidestä toimijasta, jotka muuttavat tulevan vuoden aikana uuteen Kulttuuritalo Villa Ranaan.

 Tuottajan tehtäviä ovat mm.
-Tapahtumatuotanto, mukaanlukien Tanssin Aika –festivaali
-Rahoituksen haku ja suunnittelu yhdessä toiminnanjohtajan kanssa
-Hankesuunnittelu ja hanketoiminnan toteutus
-Kuntayhteistyö
-Kulttuuritalo Villa Ranaan liittyvät suunnittelu- ja tuotantotehtävät
-Toimisto-, neuvonta- ja edustustehtävät
-Tiedotus ja markkinointi

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta, kulttuurituotannon kokemusta ja kulttuurikentän tuntemusta, valmiuksia itsenäiseen työhön, innovatiivisuutta ja yhteistyökykyä.

Työ on määräaikainen alkaen 1.8.2018 tai sopimuksen mukaan, kestäen 31.5.2019 saakka. Tehtävä on aluksi sijaisuus, mahdollisesta jatkosta päätetään toukokuun aikana.

Vapaamuotoiseen hakemukseen tulee liittää ansioluettelo ja mahdollisten suosittelijoiden yhteystiedot. Lisätietoja hausta antaa toiminnanjohtaja Mari Hautala 6.7. ja 13.7. klo 9-16 / p. 044 3992234. Hakemukset liitteineen toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen info@tanssinkeskus.fi. Sähköpostin otsikoksi merkintä TUOTTAJA. Haku päättyy 20.7.2018.

Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa:
Pin It
Bookmark the permalink.

Comments are closed