Keski-Suomen Tanssin Keskuksen uutiskirje / helmikuu 2019

UUTISKIRJE 2 / HELMIKUU 2019

  • Keski-Suomen Tanssin Keskuksen Elämyspalvelut
  • Kahden tanssiteoksen ilta 25.2.
  • Off/Balance etsii avustajia
  • Culture Tourism for City Breakers –hanke
  • Kulttuuritoimijoiden aamukahvit keväällä 2019
  • Glamour & Glam goes Hollywood

*******************

KESKI-SUOMEN TANSSIN KESKUKSEN ELÄMYSPALVELUT

Tarvitsevatko työyhteisösi tapahtumat tai juhlat tanssillista ohjelmaa?

Keski-Suomen Tanssin Keskukselta on mahdollista tilata tanssiesityksiä ja -työpajoja monenlaisiin tilaisuuksiin. Ole yhteydessä ja kerro toiveesi meille, löydämme varmasti valikoimastamme teille sopivan kokonaisuuden. Tarjontaamme voi tutustua täältä.

Ajankohtainen teos seminaarin aloitukseen voisi olla vaikkapa Terhi Kuokkasen tanssima Talvi.

 

KAHDEN TANSSITEOKSEN ILTA 25.2.

Maanantaina 25.2. klo 19 Teatteri Miilussa (Sammonkatu 7, Jyväskylä) tarjoillaan kahden tanssiesityksen ilta. Jyväskyläläislähtöinen Alina Pappi työryhmineen  tuo kotikaupunkiinsa kaksi teosta: Stop being out, start being in sekä Do I? Really?

Liput: 10e/6e käteisellä ovelta
Lippuvaraukset: venla.mustonen@yahoo.com

Teoskuvaukset:

Stop Being Out, Start Being In

“I couldn’t believe just how easy and simple the answer was and how few people knew about it.
Are you ready to discover the secret and get the life you truly deserve?”

Stop being out,
Start being in.

Teos self-helpistä ja sosiaalisen median guruista.

Ryhmä: Fake Moves
Koreografia: Venla Mustonen
Tanssijat: Alina Pappi ja Maikki Palm
Kieli: englanti
***
Do I? Really?

Do I? Really? on minimalistinen ja eriskummallinen nykytanssiteos, joka käsittelee ihmissuhteiden määrittelemisen vaikeutta sekä yhteyden kaipuuta kepeästi ja huumorilla. Teos tutkii epäröintiä, huonoja ajoituksia ja ylianalysointia arkipäivän kehonkieltä ja pop-hittejä hyödyntäen.

Koreografia, tanssi ja äänisuunnittelu: Alina Pappi & Mari Woll
Ääni: Olivir Haylett

 

OFF/BALANCE ETSII AVUSTAJIA

Oletko kiinnostunut teatterista? Entäs tanssista?

Off/Balance etsii One Next to Me -teokseen noin kahdeksaa avustajaa 6–18v- ja 40–70v -ikäluokissa. Avustajahaku koskee teoksen Jyväskylässä toukokuussa 2019 tapahtuvia esityksiä. Avustajat voivat olla tyttöjä tai poikia, miehiä tai naisia, lapsia tai aikuisia. Avustajien ei tarvitse olla ammattitanssijoita tai -esiintyjiä; vain aiheesta kiinnostuneita. Teokseen etsitään mahdollisimman erilaisia ja erinäköisiä taiteesta kiinnostuneita ihmisiä.

Haku päättyy perjantaina 1.3.2019 klo 16.

One Next to Me on Off/Balancen ensimmäinen kansainvälinen tanssiyhteistuotanto. Teoksen koreografina toimii Berliinissä asuva tanssitaiteilija Milla Koistinen. Teos keskittyy ihmisten väliseen vuorovaikutukseen ja käsittelee eri tunteiden välisiä suhteita. Off/Balancen tanssijoiden lisäksi teoksessa esiintyy ammattilaisia Euroopasta.

Harjoitukset pidetään 18.–23.5.2019 välillä (aikataulut tarkentuvat myöhemmin). Esitys on 23.5.2019 klo 19.00 ja se toteutetaan Jyväskylän kaupunginteatterin pienellä näyttämöllä!

Lisätietoa teoksesta löydät täältä

Yhteydenotot ja kyselyt:
Antti Lähdesmäki
toiminnanjohtaja, Tanssiryhmä Off/Balance
antti@offbalance.fi | p. 050 360 2136
FB/IG: OffSlashBalance

 

CULTURE TOURISM FOR CITY BREAKERS –HANKE

Etsitkö uusia yhteistyökumppaneita? Haluatko löytää teoksellesi tai tapahtumallesi uusia yleisöjä?

Keväällä 2019 Jyväskylässä, Lahdessa ja Helsingissä järjestetään kulttuurimatkailun kehittäjäfoorumi –tilaisuuksien sarja, jossa kuullaan ajankohtaisia asiantuntijapuheenvuoroja kulttuurimatkailun ilmiöistä ja hyvistä käytänteistä sekä löydetään uusia yhteistyökumppaneita. Ensimmäisessä tilaisuudessa 21.2. yhteisöllisestä kaupunkikulttuurista ja kulttuurimatkailusta puhuvat kaupunkiaktivisti Jaakko Blomberg ja Culture Finland ohjelman vetäjä Susanna Markkola. Kiinnostavien Key note –puheenvuorojen lisäksi tarjolla on ohjatut työpajat matkailupalveluideoiden työstöön.

Helmi-toukokuussa 2019 toteutuviin maksuttomiin kehittäjäfoorumi iltapäiviin ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet ammattilaiset taiteen, kulttuurin ja matkailun aloilta. Ilmoittautuminen on nyt käynnissä : http://ctcb.metropolia.fi/kaupunki/jyvaskyla/

Tervetuloa osallistumaan, verkostoitumaan, löytämään uusia tapoja ajatella ja tehdä!

Lisätietoa:
mari.holopainen@jamk.fi
https://www.facebook.com/ProCultureTourism/
ESR-rahoitteisen Culture Tourism for City Breakers -hankkeen toteuttavat yhteistyössä Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Metropolia amk, Haaga-Helia amk ja Lahden amk.

 

KULTTUURITOIMIJOIDEN AAMUKAHVIT KEVÄÄLLÄ 2019

Kulttuuritoimijat kokoontuvat keväällä 2019 kerran kuussa yhteisille aamukahveille Local Culture Hostel & Cafè:seen. Aamuja vietetään rennossa tunnelmassa vaihtuvien teemojen äärellä; Aamukahveilla mm. kuullaan Jyväskylän sydän –projektin etenemisestä, osallisuudesta ja taiteilijuudesta. Tapaamisten pääasiallisena tarkoituksena on, teemoituksesta huolimatta, alan toimijoiden kuulumisten jakaminen, vuorovaikutuksen ja verkostoitumisen mahdollistaminen.  Ei asialistoja, ei kokousmuistioita, ei turhaa pönötystä.

Kevään tapaamiset on koonnut yhteen Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut yhteistyössä Taiteen edistämiskeskuksen kanssa.  Huom! The Local Culture Hostel & Cafén tarjoiltavat ovat osallistujille omakustanteisia.

Teemat:

Ke 13.2. klo 9: Jyväskylän sydän (projektipäällikkö Janne Viitamies, Jyväskylän kaupunki)
Ke 13.3. klo 9: Vapaata aamuporinaa
Ke 17.4. klo 9: Osallisuus kulttuurin näkökulmasta (suunnittelija Tanja Räty / erikoissuunnittelija Jukka Laukkanen, Jyväskylän kaupunki)
Ke 15.5. klo 9: Taiteilija asiantuntijana (läänintaiteilija Vesa Plath, Taiteen edistämiskeskus)
Lisätietoja:
Riikka Polso, suunnittelija (Kulttuuripalvelut, Jyväskylän kaupunki) riikka.polso(at)jkl.fi; 0505739751
Aamukahvien FB-tapahtuma 

 

GLAMOUR & GLAM GOES HOLLYWOOD

Tervetuloa mukaan Hollywoodin hohtoiseen Glamour & Glam -iltaan Oscar-gaalan hengessä. Vuoden 2019 Glamour & Glam -tapahtuma järjestetään lauantaina 28.4.2019 Jyväskylän kaupunginteatterilla.

Astele punaisella matolla, poseeraa paparazzeille, nauti huikeista eri aikakausien elokuvasävelmistä Jyväskylä Sinfonian soittamina ja Jyväskylän kaupunginteatterin solistien tulkitsemina. Ja koska elokuvateemaista iltaa vietetään, on myös valkokangas käytössä. Tunnelmallisessa illassa nähdään myös Saga Elglandin ja Visa Niemelän tanssillinen makupala. Suuren näyttämön upean konserttiosion jälkeen ilta jatkuu yleisölämpiössä livebändin tahdissa tanssien. Pienen näyttämön discossa jorataan DJ:n tahdissa riemukkaissa tunnelmissa. Glamour & Glam -etkot voit viettää nauttimalla Sodexon loihtiman Hollywood Dinnerin ennen illan gaalaa.

Glamour & Glam –illan yhteistuotantotahoina toimivat Keski-Suomen Tanssin Keskus, Jyväskylä Sinfonia ja Jyväskylän kaupunginteatteri. Kapellimestarina toimii Jari Puhakka.

LIPUT
38 / 36 / 28 € teatterin lippumyymälästä;
40,50 / 38,50 / 30 € (hinnat sisältävät palvelumaksut)

Dinner & Show -paketti 58 / 56 €
Lisätietoja Jyväskylän kaupunginteatterin sivuilta. 

Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa:
Pin It
Bookmark the permalink.

Comments are closed