KSTK hakee harjoittelijaa keväälle 2018!

Haemme opinnoissaan jo pidemmälle edistynyttä (esim. 3.-4. vuosikurssin) opiskelijaa (1) mukaan Keski-Suomen Tanssin Keskuksen toimintaan tuottajaharjoittelijaksi. Kevät on KSTK:lle kiireistä aikaa, jolloin valmistelemme esimerkiksi syksyn Tanssin Aika –festivaalin ohjelmiston, tuotamme tanssitaidesisältöjä Kulttuuritalo Pop up -tilaan, järjestämme kurssitoimintaa ja maakuntakiertueita.

Tarvitsemme avuksemme tuotannollisiin tehtäviin tuottajaharjoittelijan, joka kykenee jo itsenäisempään työskentelyyn, ja jolla on jo aikaisempaa kokemusta työelämästä. Tuottajaharjoittelijan tukena, ohjaajina ja työkavereina toimivat KSTK:n toiminnanjohtaja ja tuottaja. Harjoittelu on palkatonta ja harjoitteluperiodin kesto ja laajuus on sovittavissa joustavasti keväälle (aloitus viimeistään maaliskuussa). Tarjoamme työtilat ja -välineet toimistollamme (Piippukatu 7 a 2) mutta myös osittainen etätyö on osin mahdollista. Lisäksi tarjoamme mielenkiintoisen ja tapahtumarikkaan työympäristön tanssitaiteen parissa!

 Laita siis hakemus ja CV heti tulemaan osoitteeseen info(a)tanssinkeskus.fi .  Lisätietoja saat p.044-3992234 (Johanna Muhonen, toiminnanjohtaja). Hakemukset tulee lähettää 24.1. mennessä. Sopivimmat hakijat haastatellaan ja valinta tehdään helmikuussa tai sopivan henkilön löydyttyä.

Mikä ihmeen Tanssin Keskus? Keski-Suomen Tanssin Keskus ylläpitää ja kehittää valtakunnallista tanssin aluekeskustoimintaa Keski-Suomen maakunnassa. Toiminta on käynnistetty opetusministeriön aloitteesta vuonna 2004. Aluekeskusten keskeisinä tehtävinä on kehittää tanssitaiteen toimintaedellytyksiä, lisätä tanssitaiteilijoiden työtilaisuuksia sekä laajentaa kulttuuritoimintaa valtakunnallisesti.

Lisää meistä: tanssinkeskus.fitanssinaika.fikulttuuritalojkl.com

Lisätietoja:  Johanna Muhonen johanna.muhonen(a)tanssinkeskus.fi / 044-3992234

Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa:
Pin It
Bookmark the permalink.

Comments are closed