Lounaispuistossa tanssitaan – Puistotanssit 2017

Lounaispuiston kesän ohjelmaan kuuluu tänäkin kesänä perinteiset Puistotanssit. Kesän 2017 erikoisuutena on kaksi tanssi-iltaa yhdistettynä live-musiikkiin. Tervetuloa nauttimaan kesästä, tanssista ja livemusiikista! Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

20.6. klo 18 Lounalaulut ja Puistotanssit: Rockabilly Night – Telefunkens & Rock’n’Swing Dance Club Break ry
Rock’n’swingin vauhdikasta ja iloista menoa musiikin ja tanssin yhteisillassa! Illan musiikin tarjoilee jyväskyläläinen Telefunkens ja upeista tanssiesityksistä ja –opetuksesta vastaa Rock’n’Swing Dance Club Break ry.  Iltaan voi osallistua katsellen, kuunnellen, tanssien tai laulaen mukana, sillä luvassa on yhteislaulua, tanssiesityksiä ja tanssinopetusta. Tapahtuma Facebookissa!

4.7. klo 18 Koko Suomi tanssii!  Paula Kettu ja Saga Elgland
Koko Suomi tanssii -kampanja kutsuu nauttimaan tanssin ilosta – kaikki osaavat tanssia! Lounaispuistossa opetellaan tanssihaasteopettajien johdolla balettia, nykytanssia sekä seura- ja paritansseja. Opetellut tanssihaasteet kuvataan ja jaetaan sosiaalisessa mediassa, ja samalla heitämme haasteen eteenpäin. Tule mukaan levittämään tanssin iloa! Opettajina toimivat Saga Elgland ja Paula Kettu. Koko Suomi tanssii -kampanja on käynnissä koko vuoden 2017 ja se on osa Suomi 100 -juhlavuoden virallista ohjelmaa. Tapahtuma Facebookissa!

25.7. klo 18 Lounalaulut ja Puistotanssit: Ilta irlantilaisittain – Irish Mixture Trio & Karoliina Hirvonen ja Katja Mattila
Aitoon irkkutunnelmaan sujahdetaan irlantilaisen musiikin ja tanssin yhteisillassa. Illan musiikin tarjoilee jyväskyläläinen Irish Mixture Trio ja tanssiesityksistä ja –opetuksesta vastaavat irlantilaisen tanssin taitajat Karoliina Hirvonen ja Katja Mattila. Iltaan voi osallistua katsellen, kuunnellen, tanssien tai laulaen mukana, sillä luvassa on yhteislaulua, tanssiesityksiä ja tanssinopetusta. Tapahtuma Facebookissa!

1.8. klo 18 Puistoshindo – Helena Ratinen
Lounaispuistossa keskitytään tunnin mittaisessa tuokiossa kuuntelemaan omaa kehoa rauhalliseen tahtiin lempeiden venytysten avulla. Venyttelyliikkeet ovat helppoja ja ne voidaan tehdä seisten, istuen tai maaten. Pukeudu säänmukaiseen asuun ja ota oma matto mukaan. Tunnin ohjaa tanssitaiteilija ja koulutettu shindo-ohjaaja, Helena Ratinen. Tapahtuma Facebookissa!

Tutustu Lounaispuiston kesän koko ohjelmaan: Visit Jyväskylä

Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa:
Pin It
Bookmark the permalink.

Comments are closed