Ammattilaistyöpaja: Johanna Nuutinen


Tapahtuman tiedot

  • Date:

Työpajassa keskitytään kehollisen mielikuvituksen herättämiseen sekä liikkeen nautinnon ja virtaavuuden kokemiseen. Kurssipäivät koostuvat tai chi pohjaisista harjoitteista, joiden avulla herätämme energian virtauksen kehossa, kehon keskustaa ja takatilaa vahvistavista harjoitteista sekä kehon artikulaatiota lisäävistä improvisaatiotehtävistä, joiden kautta luomme yhteyden läsnäolevaan, nautinnolliseen ja kehollista mielikuvistusta avaavaan liikkeeseen. Työskentelemme kohti vahvaa, virittäytynyttä, aistivaa, dynaamista ja tarkkaa kehollisuutta, jossa esiintyjän tietoisuus sekä sisäisestä että ulkoisesta maailmasta ovat läsnä.

Johanna Nuutinen on helsinkiläinen tanssitaiteilija. Hän on ohjannut omia teoksia elokuvan ja näyttämöteosten muotoon visuaalisten ja esittävien taiteiden yhtymäkohdissa vuodesta 2011. Vuonna 2002 Johanna sai kiinnityksen Suomen Kansallisbalettiin, jossa hän tanssi useiden teosten solistisissa rooleissa. Vuodesta 2017 hän on työskennellyt freelance taiteilijana.

Taiteellisessa työssään Johanna käsittelee tällä hetkellä aistikokemuksia, sekä metamorfoosin, kestävyyden ja kestollisen esityksen teemoja monitaiteellisissa konteksteissa. Hänen viimeisimpiä teoksiaan ovat mm. IRIS – Tanssia ihmisyyden säröissä (2017), sekä ANON – The Act of Waiting (2018). Vuodet 2017-2019 Johanna työskentelee Suomen Kulttuurirahaston taiteilija-apurahalla.

KURSSIN HINTA: 45€
Ilmoittautumiset 15.9. mennessä osoitteeseen: info(a)tanssinkeskus.fi

Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa:
Pin It
Bookmark the permalink.

Comments are closed