Sauna vs. Diivat

mg_6627-edit-2-e1441522503183

.

“Suomalaista kulttuuria, perinteistä saunatunnelmaa ja viihdyttävää katutanssia parhaimmillaan – kaikki yhdessä paketissa!”

Koreografia ja tanssi: Urban Movements Company

Tanssiryhmä Urban Movements Companyn uutuusteos Sauna vs. Diivat yhdistää suomalaisen saunatunnelman ja energisen katutanssin ainut-laatuiseksi tanssielämykseksi. Miten käy kun nä-mä kaksi täydellistä vastakohtaa lyödään yhteen? Entä jos kaikille tuttua, suomalaista saunaperinnettä rikotaan? Suosikki-iskelmien värittämä esi-tys antaa katsojallensa ikimuistoisen kokemuksen siitä, millaista saunaan istahtaminen voi par-haimmillaan olla.

Urban Movements Company on yksi Suomen arvostetuimmista ammattilaiskatutanssiryhmistä. UMC:n lahjakkaita tanssijoita on nähty esiintymässä niin yritysten yksityistilaisuuksissa, tans-sitapahtumissa kuin myös yökerhoissa. Lisäksi UMC:n tanssijat ovat uransa aikana menestyneetvahvasti mm. katutanssin SM-kisoissa sekä suo-malaisessa Dance- televisio-ohjelmassa. Ryhmän pääkoreografi Sanaz Hassani vieraili Dancen 2. kaudella kilpailijoiden koreografina.

Esityskieli: Esityksessä käytetään sekä englannin- että suomen kieltä. Sopii myös kansainvälisille vieraille

Kesto: 20 min

Hinta: 700€
Hinta ei sisällä mahdollisia Jyväskylän ulkopuolisia matkakuluja ja päivärahoja.
Saatavilla myös esitys neljällä tanssijalla (kysy tarjous)

Lisätietoja p. 044-3992234, info@tanssinkeskus.fi

Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa:
Pin It
Bookmark the permalink.

Comments are closed