Tauon Taika

kata_TauonTaika-2-670x1024

.

Liikkuminen on universaali, kaikille yhteinen kieli. Jokainen liikkuu päivittäin esimerkiksi kävelyn, pienen venyttelyn, kättelyn tai ihan vain tuolista nousemisen kautta. Tauon taika hyödyntää tämän ihmiselle luonnollisen kehon kielen, liikkeen ja suuntaa sen hyvinvoinnin ylläpitämisen työkaluksi. Tanssi ja liike tekevät sen, mihin ne parhaiten pystyvät; yhteisöllisyyden ja ryhmähengen vahvistamiseen, avoimuuden, sanattoman kommunikaation ja keskinäisen luottamuksen kehittämiseen sekä fyysisen hyvinvoinnin ylläpitoon.

Tanssin Keskus tuo tämän matalan kynnyksen palvelun työpaikallenne tai muuhun haluamaanne paikkaan. Tauon Taika ei vaadi aiempaa kokemusta tanssista tai muusta liikunnasta. Palvelu sopii kaikenikäisille ja –kuntoisille sekä niin miehille kuin naisille. Ohjaajana toimii tanssin ja kehonhuollon ammattilainen Katariina Hiukka.

TAUON TAIKA -TUOKIO PITKÄKESTOISENA PALVELUNA

Säännöllisesti järjestettävässä tuokiossa herätellään työn kiireessä väsähtänyt keho sekä etsitään keskivartalolle kannatusta ja ryhtiä. Tuokion avulla keho herää ja kerää itseensä uutta energiaa, mieli puolestaan saa uusia virikkeitä ilon, onnistumisen kokemusten ja oivallusten kautta. Tämä tarjoaa mahdollisuuden luovuudelle ja uudelle inspiraatiolle. Ei jumppavaatteiden vaihtoa, ei hikeä, ei ulkoa opeteltavia sarjoja eikä aikaa tuhlaavia siirtymisiä paikasta toiseen. Tauon Taika palvelun avulla työhyvinvoinnista huolehtiminen onnistuu hyvin pienellä vaivalla. Ammattiohjaajan taustan ansiosta tuokiota värittää virkistävä, hetkeksi toiseen maailmaan vievä kansanmusiikki.

Tilattavissa 4 kerran, 12 kerran ja 24 kerran paketeissa. Tuokiot voidaan toteuttaa yrityksen haluamana ajankohtana, esim. kerran viikossa tai kerran kuukaudessa. Yhden tuokion kesto on n. 20-30 min.

Hinta: 450€ (4 x 20-30 min), 1200€ (12 x 20-30 min) ja 2200€ (24 x 20-30 min)

TAUON TAIKA -TOIMINNALLINEN VERSTAS VIRKISTYS- TAI KOULUTUSPÄIVÄN OHJELMANA

Toiminnallinen verstas jakautuu kahteen osioon; rauhalliseen, hyvinvointiin ja kehonhuoltoon keskittyvään tuokioon ja tanssillisempaan, yhteiseen hauskanpitoon pohjautuvaan tuokioon. Hyvinvointiosiossa herätellään työn kiireessä väsähtänyttä kehoa ja etsitään keskivartalolle kannatusta ja ryhtiä. Luovat, helpot harjoitteet virkistävät mieltä ja antavat uutta energiaa arkeen. Toiseen osioon voit valita mieleisesi lajin kahdesta hauskasta vaihtoehdosta. Kumpaa haluaisit kokeilla, Folkjamia vai Tikkuristiä?

Tikkuristissä pärjää nopsakoilla jaloilla ja rytmitajulla, koska askeleet eivät ole vaikeat. Tuokion päätteeksi voit haastaa kollegasi tai ystäväsi leikkimieliseen tikkuristi-kilpailuun! Folkjam puolestaan yhdistää parhaat palat perinteisestä kansantanssista ja kuntoa kohottavasta jumpasta. Tämä huippusuosittu ryhmäliikuntauutuus sisältää sekä reipasta, mukaansatempaavaa menoa että rauhallista tunnelmointia.

Kesto: 60-90 min

Hinta: alkaen 35€/hlö, minimi 15 henkilöä,
yli 30 henkilön ryhmät 650€ (Keski-Suomen alueella)

Lisätietoja: p. 044-399 2234, info@tanssinkeskus.fi

Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa:
Pin It
Bookmark the permalink.

Comments are closed