Yhdessä -tanssitunti

6S1A0117_nettikoko

Kuva Matti Häyrynen

 

 

 

Suositut Yhdessä -tanssitunnit järjestetään keväällä 2018 perjantaisin 20.4. alkaen Huhtasuon palvelutalossa (Suluntie 10, Jyväskylä). Luvassa on elämyksiä vauvoille, tanssin ja liikkeen iloa sekä tietenkin vertaisseuraa vanhemmille.

Yhdessä -tunneilla sukupolvet kohtaavat tanssin ja rennon yhdessäolon parissa. Tunnit ovat täynnä liikettä, musiikkia, rytmiä ja hyvää mieltä. Tunneilla rohkaistaan oman liikkeen löytämiseen ja annetaan vinkkejä vauvan ja vanhemman väliseen vuorovaikutukseen liikkeen ja tanssin avulla. Lapsen kehollisuutta tuetaan ja liikkumista aktivoidaan esimerkiksi erilaisten välineiden avulla. Vanhempaa ohjataan keholliseen toimintaan huomioiden niin vanhemman oma kuin lapsenkin hyvinvointi. Tunneilla edetään vauvantahtisesti.

Palvelutalon asukkaat ovat seuraamassa tanssituntia. Viikottain toistuvilla tanssitunneilla vanhemmat ja vauvat saavat mahdollisuuden tutustua toisiinsa, samalla kun palvelutalon asukkaille tarjotaan mieltä piristävä virkistyshetki.Tunnit on suunniteltu alle 1-vuotiaille sylivauvoille. Isosisaruksen läsnäolo tunneilla ei ole este osallistumiselle. Kysy tarvittaessa lisätietoja ilmoittautumisen yhteydessä.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia on minimissään 6 vauva-vanhempiparia. Ohjaajana toimii tanssiopettaja, taidekasvattaja Heta Hämäläinen.
Aika: perjantaisin 20.4.-25.5. klo 10
Paikka: Huhtasuon palvelutalo (Suluntie 10, 1 krs.)

Hinta: vanhemmalta ja lapselta yhteensä 55 euroa.

Ilmoittaudu info@tanssinkeskus.fi ja varmista paikkasi kevään kurssilla!

 

 

Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa:
Pin It
Bookmark the permalink.

Comments are closed