Vastaa kyselyyn: Kyselytutkimus työturvallisuudesta esittävän taiteen alalla

Suomessa on tekeillä ensimmäinen esittävien taiteiden alan työturvallisuutta ja -hyvinvointia kartoittava tutkimushanke Floor Is Yours!.

Sen ensimmäinen vaihe on Työturvallisuus ja -hyvinvointi esittävissä taiteissa -kyselytutkimus. Kutsumme nyt Sinut vastaamaan kyselyyn.

Hankkeen tarkoituksena on selvittää, miten esittävien taiteiden aloilla huomioidaan työturvallisuuteen ja -hyvinvointiin liittyviä tekijöitä, mitä niihin liittyvä haasteita alalla työskentelevät kohtaavat, ja miten alan työturvallisuutta ja -hyvinvointia voidaan kehittää. Tutkimuksen toteuttaa Työterveyslaitos.

Osallistumalla kyselyyn pääset kertomaan näkemyksiäsi ja kokemuksiasi työhösi liittyvistä vaaroista, häiriöistä sekä työturvallisuuden/-hyvinvoinnin hallinnasta ja kehittämistarpeista.

Vastaaminen vie aikaa noin 20–30 minuuttia, ja vastausaika päättyy 25.5.2018.

Pääset osallistumaan kyselyyn alla olevan linkin kautta:
https://www.webropolsurveys.com/S/C1D05C5F52C48502.par

Kysely on melko laaja, koska aihetta ei ole aiemmin tutkittu Suomessa, mutta toivomme, että sinulla on tästä huolimatta mahdollisuus vastata kyselyymme. Kyselyn tuloksia hyödynnetään Floor Is Yours -hankkeessa riskinarviointityökalujen ja turvallisuusjohtamisen toimintamallien kehittämisessä esittävien taiteiden aloille. Vastaamalla voit vaikuttaa!

Lisätietoja hankkeestawww.ttl.fi/floorisyours

Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa:
Pin It
Bookmark the permalink.

Comments are closed