TULOSSA! Nykytanssin lyhyt oppimäärä -kurssi

8.9.2022

Kaipaatko arkeesi piristysruisketta? Ilmoittaudu mukaan Nykytanssin lyhyt oppimäärä- kurssille!
Kurssi on suunnattu kaikille tanssista ja liikkeestä kiinnostuneille aikuisille. Voit siis osallistua ilman aiempaa tanssikokemusta, oman kehosi ehdoilla! Ryhmä kokoontuu kuusi kertaa Kulttuuritalo Villa Ranassa, 19.9.2022 alkaen.

Ryhmän ohjaajana toimii tanssitaiteilija Elli Pulkkinen. Kurssi sisältää johdatuksen nykytanssin maailmaan liikettä ja teoriaa yhdistellen, hauskanpitoa unohtamatta. Kurssilaisilla on mahdollisuus osallistua myös vapaaehtoisiin esiintymistilaisuuksiin.
Kurssi liittyy Peurunka-ryhmän tulevan samannimisen teoksen prosessiin.

Maanantaisin klo 16.45-18
19.9.-31.10.2022
Kulttuuritalo Villa Ranan Blomstedt-sali, Seminaarinkatu 13
Hinta 50 euroa
Järjestäjä Keski-Suomen Tanssin Keskus

Ilmoittautumiset ja tiedustelut:
Elli Pulkkinen
elli.pulkkinen@hotmail.com

Kuva Matti Häyrynen