HAKU AUKI: Liikeveistämö kevät 2023

15.11.2022

Liikeveistämö tarjoaa työaikaa tanssitaiteen tutkimus- ja kehitystyöhön sekä ammatillisuuden ylläpitoon. Tarkoituksena on itsenäisen työskentelyn lisäksi työskennellä yhteistyössä toisten Liikeveistämöön valittujen tanssitaiteilijoiden kanssa. Työaikaan sisältyy henkilökohtaiset ja jaetut harjoitusvuorot Kulttuuritalo Villa Ranassa, koreografinen mentorointi sekä työskentelyn aikana syntyneen demon esitys/esittely. Työskentely vaatii työaikoihin sitoutumista. Työaika on maalis-huhtikuussa 2023.

Liikeveistämöön on mahdollista hakea ilman tarkempaa työsuunnitelmaa tai vaihtoehtoisesti jo tarkemman suunnitelman kanssa.

Liikeveistämöön valitaan keväälle 2023 kolme tanssitaiteilijaa yhden kuukauden työsuhteella. Työstä maksettava palkka on 2600 euroa. Haku on auki kaikille ammatissa toimiville tanssitaiteilijoille, mutta ensisijainen painotus on tukea alueella asuvia tai työskenteleviä tanssitaiteilijoita. Majoittumista ja työmatkoja, Keski-Suomen ulkopuolelta, ei korvata.

Vapaamuotoiset hakemukset yhdessä CV:n kanssa tulee lähettää 9.12. mennessä osoitteeseen info@tanssinkeskus.fi. Hakemuksessa tulee lukea työskentelyn tavoitteet ja visio työskentelyn jatkosta.

Lisätietoja arkisin klo 9-16 p. 044-3992234