Avustajahaku

CONFESSION GAMES ESIINTYJÄ/ AVUSTAJAHAKU 11.-31.1.2021

MITÄ?

Confession Games on monenkirjavaa ihmisjoukkiota ja esiintyjien henkilökohtaisia taustoja liikuttava sosiaalinen esitys, jossa ryhmä moninaisia ihmisiä vähitellen esittäytyy yleisölle sekä toisilleen. Teos rakentuu peleistä ja tehtävistä, joissa iso esiintyjäkaarti saa haasteekseen ryhmittyä ja järjestäytyä tilaan erilaisten väittämien ja ominaisuuksien perusteella.

Yksilöiden ja hetkellisten ryhmien väliset rajat sulautuvat toisiinsa ja muodostuvat yhä uudelleen, aina uusina ja valmiina taas muuttumaan. Esiintyjät saavat näyttäytyä joskus enemmistössä, joskus vähemmistössä, ja joskus yksin, mutta aina uusin tavoin itsensä määritellen.

Pyrimme kaikessa työskentelyssämme kohti tasa-arvoista, kehopositiivista, yhteisöllistä ja luottamukseen perustuvaa jaettua tilaa.

Haemme nyt 15-25 vapaaehtoista osaksi esiintyjäjoukkoamme. Confession Gamesin harjoitukset ja esitykset sijoittuvat kokonaisuudessaan huhtikuulle 2021.

KENELLE?

Teokseen voi hakea kuka tahansa esiintymisestä ja ryhmätyöskentelystä kiinnostunut, aiempaa esiintymiskokemusta ei tarvitse olla lainkaan.

Haemme mukaan mahdollisimman eri-ikäisiä ja -taustaisia ihmisiä kaikilta yhteiskunnan eri osista. Kannustamme erityisesti vähemmistöiksi itsensä kokevia ihmisiä hakemaan mukaan, esimerkiksi ihonvärin, etnisyyden, sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen, kyvykkyyden, luokan, uskonnon tai muun omaa identiteettiä koskevan seikan puolesta.

Teoksessa käsitellään useita henkilökohtaisia aiheita kunkin esiintyjän omien ajatusten ja kokemusten kautta. Suosittelemme hakemaan, mikäli omasta elämästään avoimesti jakaminen tuntuu kiinnostavalta ja mielekkäältä.

Teokseen haetaan erityisesti esiintyjiä, joilla on tavalla tai toisella suhde Jyväskylän seutuun. Tavoitteena olisi esiintyjäryhmämme kokoonpanolla edustaa uniikkia otantaa Jyväskylän jokapäiväisistä ihmisistä.

Teokseen voi osallistua vain mikäli pääsee osallistumaan jokaiseen esitykseen ja kenraaliharjoitukseen sekä vähintään kolmeen neljästä harjoituspäivästä.

MILLOIN?

Harjoitukset:
lauantai 10.04.2021 klo 11:00-16:00

sunnuntai 11.04.2021 klo 11:00-16:00

lauantai 17.04.2021 klo 11:00-16:00

sunnuntai 18.04.2021 klo 11:00-16:00

tiistai 20.04.2021 klo 17:00-20:30 (kenraaliharjoitus)

Esitykset:
Viisi (5) esitystä sijoitettuina arki-illoille ja/tai viikonlopulle välillä 21.-27.4.2021 (ke-ti)

KUKA?

Teoksen luovat ja ohjaavat tanssitaiteilija Samuli Emery sekä tanssija-tanssinopettaja Taru Meri Koski. Teoksen tuottaa Keski-Suomen Tanssin Keskus.

HAKUTIEDOT:

Lähetä sähköpostilla osoitteeseen info@tanssinkeskus.fi nimesi, ikäsi, yhteystietosi sekä yksi lyhyen lauseen mittainen paljastus tai yllättävä fakta itsestäsi. Tämä lyhyt lause voi olla juuri niin hauska tai vakava, suuri tai pieni, omituinen tai samaistuttava kuin sinä haluat. Liitäthän sähköpostiin mukaan myös selkeän kasvo- ja/tai kokovartalokuvan itsestäsi.

Tiedusteluissa tai kysymyksissä otathan yhteyttä osoitteeseen info@tanssinkeskus.fi.

Markkinointi- ja viestintäyhteistyössä mukana on Tanssiteatteri Kramppi

Comments are closed