Blomstedtin sali

Blomstedtin sali

HARJOITUSTILAA KULTTUURITALO VILLA RANASSA

KSTK tarjoaa jäsenistölleen ilmaista harjoitustilaa syksyllä ja keväällä kahtena päivänä viikosta. Toinen päivistä on ajanvarauksellinen, toinen on vapaata treeniaikaa jokaiselle jäsenelle vaikka samanaikaisesti.

Syksyn 2023 ajat vapautuvat varattavaksi elokuun lopulla. Informoimme siitä jäsenkirjeessä!

 

 

***************

 

KULTTUURITALO VILLA RANAN KANNATUSJÄSENTEN TILAVUOKRAMAHDOLLISUUS

Jyväskylän kulttuuritalon tukiyhdistys ry:n kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeustoimikelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Vuonna 2023 kannatusjäsenmaksu on yhteisöille 150 € ja henkilöjäsenille 80€, jonka voi maksaa kahdessa erässä: kevätkausi 40€ ja syyskausi 40€. Voit olla henkilöjäsenenä myös vain joko kevät tai syyskauden.

Kannatusjäsenmaksun voi maksaa Jyväskylän kulttuuritalon tukiyhdistyksen tilille OP FI12 5290 0220 5573 99. Kirjoita viestikenttään sähköpostisi tai puhelinnumerosi.

Vuonna 2022 aloitettua uutta jäsenetua jatketaan vuonna 2023. Kannatusjäsenenä olevat taiteen ja kulttuurin yleishyödylliset vapaan kentän ammattilaisvetoiset tai ammattilaisyhteisöt tai vapaalla kentällä toimivat ammattilaiset voivat saada jäsenetuina lyhyellä varoitusajalla harjoitustilaa Villa Ranan saleissa tyhjiksi jääviltä harjoitusajoilta. Tästä mahdollisuudesta kiinnostuneita kannatusjäseniä pyydetään ilmoittautumaan Villa Ranan toiminnanjohtajalle info@villarana.fi.

Kannatusjäsenet seuraavat itse kalenteria täällä: https://www.villarana.fi/tilavuokraajalle/ ja voivat varata seuraavan 14 päivän aikana olevia tyhjiä aikoja lähettämällä sähköpostia info@villarana.fi. Sähköpostilla tehtävän varauksen ja halutun varausajan välissä pitää olla vähintään yksi arkipäivä, niin että talo ehtii käsitellä varauksen ja kuitata sen. Öitä täällä ei voi olla, ja mahdollisia muitakin rajoituksia voi tulla vastaan.

Jos kyseessä on isompi ryhmä niin että aikataulu pitää saada aikaisemmin tietoon, niin voimme katsoa poikkeuksellisesti vapaita aikoja 3 viikon päähän.

Kulttuuritalolla on oikeus perua varaus, mikäli sen ajalle tulee maksava asiakas. Kannatusjäsenten on hyvä varautua siihen, että lattian joutuu itse pyyhkimään oman vuoron aluksi. Ennen ensimmäistä varausta tai sen yhteydessä käydään läpi salin tekniikan toiminta ja turvallisuuskysymykset.