Blomstedtin sali

Blomstedtin sali

HARJOITUSTILAA KULTTUURITALO VILLA RANASSA

Keski-Suomen Tanssin Keskus tarjoaa syys- ja kevätkaudella yhteensä 24 (12+12) viikkoa harjoitusaikaa Blmonstedtin salista.

Harjoitusjaksot ovat syys-marraskuu ja tammi-huhtikuu.

Samalle ajanjaksolle sijoittuvat tiistaisin klo 10-11 ammattilaisille suunnatut PROtiistai treenitunnit, jotka ovat jäsenille ilmaisia ja muille 5e/ kerta.

Syksyn 2022 ohjelma valmistuu kesän aikana!

 

***************

 

KULTTUURITALO VILLA RANAN KANNATUSJÄSENTEN TILAVUOKRAMAHDOLLISUUS

Jyväskylän kulttuuritalon tukiyhdistys ry:n kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeustoimikelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Vuonna 2022 kannatusjäsenmaksu on yhteisöille vähintään 100 € ja henkilöjäsenille vähintään 50 €.

Kannatusjäsenmaksun voi maksaa Jyväskylän kulttuuritalon tukiyhdistyksen tilille OP FI12 5290 0220 5573 99. Kirjoita viestikenttään sähköpostisi tai puhelinnumerosi.

Kokeilemme vuonna 2022 uutta jäsenetua. Kannatusjäsenenä olevat taiteen ja kulttuurin yleishyödylliset vapaan kentän ammattilaisvetoiset tai ammattilaisyhteisöt tai vapaalla kentällä toimivat ammattilaiset voivat saada jäsenetuina lyhyellä varoitusajalla harjoitustilaa Villa Ranan saleissa tyhjiksi jääviltä harjoitusajoilta. Tästä mahdollisuudesta kiinnostuneita kannatusjäseniä pyydetään ilmoittautumaan toiminnanjohtajalle info@villarana.fi.

Kannatusjäsenet seuraavat itse kalenteria täällä ja voivat varata seuraavan 14 päivän aikana olevia tyhjiä aikoja lähettämällä sähköpostia info@villarana.fi. Sähköpostilla tehtävän varauksen ja halutun varausajan välissä pitää olla vähintään yksi arkipäivä, niin että talo ehtii käsitellä varauksen ja kuitata sen. Öitä täällä ei voi olla, ja mahdollisia muitakin rajoituksia voi tulla vastaan.

Jos kyseessä on isompi ryhmä niin että aikataulu pitää saada aikaisemmin tietoon, niin voimme katsoa poikkeuksellisesti vapaita aikoja 3 viikon päähän.

Kulttuuritalolla on oikeus perua varaus, mikäli sen ajalle tulee maksava asiakas. Kannatusjäsenten on hyvä varautua siihen, että lattian joutuu itse pyyhkimään oman vuoron aluksi. Ennen ensimmäistä varausta tai sen yhteydessä käydään läpi salin tekniikan toiminta ja turvallisuuskysymykset.