Kiskoteka-kurssi / Panu Varstala

30.5. klo 1719

Kiskoteka – kenties maailman helpoin tapa vireytyä ja rentoutua keskellä arkea!

Kiskoteka -menetelmä tarjoaa konkreettisia, lyhyitä ja helppoja kehollisia harjoitteita, joilla voidaan saavuttaa nopeita vaikutuksia omaan vireyteen ja itsesäätelyyn sekä parempaan vuorovaikutukseen.

Kiskoteka pohjautuu kehossa valmiina olevan luontaisen liikepotentiaalin käyttöönottoon ja hyödyntämiseen. Harjoite ei vaadi ennakkovalmisteluja, ei erillisiä välineitä eikä tiloja. Se on helppo ottaa käyttöön ja ylläpitää. Kurssilla tutustutaan kehon luonnolliseen ja hyvää tekevään liikkeeseen yksinkertaisien harjoituksien avulla. Opit seurailemaan kehon luonnollisen liikkeen voimaa ja virtaa. Sinun kehosi tietää miten juuri tänään on hyvä liikkua. Kiskoteka soveltuu mainiosti esim. oman työhyvinvoinnin ylläpitoon ja orgaanisen jatkuvan liikkeen tutkimiseen.

Aika: klo 17-19
Kulttuuritalo Villa Ranan Blomstedtin sali (yläsali)

Hinta:
KSTKn jäsenet 25€ / muut 35€

Kurssi toteutuu, ilmoittaudu maanantaihin 29.5. mennessä info@tanssinkeskus.fi!

 

Ohjaajaesittely:
Panu Varstala

(TanssitM, KM, sertifioitu TRE- & Kiskoteka-ohjaaja, muusikko ja uusperheen isä)

Panu Varstala työskennellyt monialaisesti eri taiteen aloilla niin taiteen ammattilaisten, yrityksien, koululaisten kuin harrastajien kanssa vauvasta vaariin ja mummiin ympäri Suomea. Hän on toiminut koreografina mm. Kansallisteatterissa, Lahden kaupunginteatterissa ja Rovaniemen teatterissa. Esiintyjänä Panu Varstala on toiminut mm. Sanna Kekäläisen teoksissa.

Jos sinulla on kysyttävää liittyen kurssin soveltuvuudesta esim. omaan terveyteen tai jokin muu asia askarruttaa, niin voit olla suoraan yhteyksissä Panuun.

Panu Varstala p. 040 5659562
panu@iloinentalo.com