Koko perheen Puistotanssit

11.8. klo 1819 Lounaispuisto, Jyväskylä

Keski-Suomen Tanssin Keskuksen tarjoamissa Puistotansseissa Lounaispuistossa perheitä tanssittavat ystävykset Lii ja Laa (Laura Suonperä ja Elli Pulkkinen) sekä ilma-akrobaatti Lotta Rautakorpi.

Tapahtuma alkaa klo 18 Liin ja Laan tanssiesityksellä sekö Lotta Rautakorven ilma-akrobatiaesityksellä. Esitysten jälkeen yleisöä voi osallistua taiteilijoiden tarjoamiin työpajoihin.

****

Lii ja Laa

Tanssityöpajassa ystävykset Lii ja Laa tutustuttavat taaperoyleisön kekseliäästi erilaisiin muotoihin ja väreihin. Liin ja Laan tanssien jälkeen taaperot perheineen pääsevät itse seikkailemaan muotojen ja värien maailmaan.

Liin ja Laan työpaja soveltuu 0-3 -vuotiaille ja heidän perheilleen. Työpajan tavoitteena on tarjota perheen pienimmille taide-elämys ja harjoittaa motorisia taitoja yhdessä vanhemman kanssa hauskalla tavalla.

Koreografia:  Anna Radu & Laura Suonperä
Tanssi: Elli Pulkkinen ja Laura Suonperä

***

Lotta Rautakorpi: Ilma-akrobatiaesitys Rauni + aikuisten ja lasten yhteinen sirkustyöpaja
 – Virkkaan jaloilla ja kiipeän varpailla

Minun mummuni neuloo puikoilla ja ompelee yhteen tilkkuja.

Minä kiepun, keinun kankaassa ja virkkaan jaloilla.

Talvella palelisi ilman mummun antamia villasukkia.

Ei laatikoida ihmisiä, vaan juhlitaan kaikkia kukkia!

Sirkustaiteilija Lotta Rautakorven ilma-akrobatiaesitys Rauni on ylistys ylisukupolviselle yhteydelle ja viisaudelle, jota saa vanhemmiltaan, isovanhemmiltaan ja lapsiltaan. Esitys muistuttaa aikuisia leikkimisen tärkeydestä. Ei unohdeta sitä!

Tulkaa Puistotansseihin monisukupolvisella porukalla, isovanhemmat, vanhemmat, lapset, naapurit, isosiskon kaverit! Esityksen jälkeen on aikuisten ja lasten yhteinen sirkustyöpaja, jossa kannetaan ihmiskuulia, kiipeillään, temppuillaan, lennetään ja rakennetaan ihmispyramideja. Mitään ei tarvitse osata valmiiksi ja kaikki temppuilevat omalla tyylillään!