Ranan kulttuurikävelyt

29.6. klo 1718 Kulttuuritalo Villa Rana

Ke 29.6.2022 klo 17.00 Yrjö Blomstedt.
Oppaana tanssija Laura Suonperä

Ranan kulttuurikävelyt ovat Kulttuuritalo Villa Ranasta (Seminaarinkatu 13, Jyväskylä) lähteviä taiteilijoiden vetämiä opastettuja kävelyitä. Neljä eri kävelyä johdattavat Jyväskylän Seminaarinmäellä vaikuttaneiden Alvar Aallon, Wivi Lönnin, Uno Cygnaeuksen ja Yrjö Blomstedtin elämään, aikaan ja tuotantoon. Kävelykierrokset järjestetään kesäkaudella 2022 kerran viikossa keskiviikkoisin klo 17.00 alkaen alla olevan aikataulun mukaan.

Kävelykierroksen kesto on noin tunti, ja sitä voi seurata suomen tai englannin kielellä. Suosittelemme liikunta- ja näköesteisille avustajan käyttöä, reitit ovat saavutettavissa pyörätuolilla kulkeville avustajan kanssa. Avustajan mukaantulo on ilmaista. Kävelykierroksille ei lähdetä rankkasateessa eikä alle 10 hengen ryhmässä.

Liput 15 € / yli 10-vuotias osallistuja (alv 0) ovat nyt ostettavissa. Ennakkolipunmyynti on avoinna kutakin kävelyä edeltävään päivään klo 12 saakka. Tämän jälkeen mukaan haluavia pyydetään saapumaan Villa Ranaan puoli tuntia ennen kävelyä tiedustelemaan vapaita paikkoja.

Tiedustele ryhmätarjousta joko aikataulun mukaisille kierroksille tai oman aikataulusi mukaan osoitteesta info@villarana.fi.

15€, Kulttuuritalo Villa Rana