Tutustuminen TRE-stressinpurkuliikkeisiin -kurssi / Panu Varstala

1.6. klo 1720

Yksinkertaiset ja helposti omaksuttavat TRE-stressinpurkuliikkeet eli TRE® (Tension, Stress & Trauma Release Exercise) käynnistävät kehon luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumismekanismin, joka purkaa kehon jännitystiloja. Saat kehosi takaisin. Kurssilla tutustutaan kehon luonnolliseen palautumismekanismiin yksinkertaisten harjoituksien avulla. Jos olet perusterve ja haluat löytää toimivan keinon purkaa esim. stressiä arjen keskellä, niin suosittelen lämpimästi kurssia juuri sinulle.

Aika. klo 17-20
Kulttuuritalo Villa Ranan Blomstedtin salissa (yläsali)

Hinta: KSTKn jäsenet 45€, muut 55€

Kurssi toteutuu, ilmoittaudu mukaan viimeistään keskiviikkoon 31.5. mennessä, info@tanssinkeskus.fi! 

Ohjaajaesittely:
Panu Varstala

(TanssitM, KM, sertifioitu TRE- & Kiskoteka-ohjaaja, muusikko ja uusperheen isä)

Panu Varstala työskennellyt monialaisesti eri taiteen aloilla niin taiteen ammattilaisten, yrityksien, koululaisten kuin harrastajien kanssa vauvasta vaariin ja mummiin ympäri Suomea. Hän on toiminut koreografina mm. Kansallisteatterissa, Lahden kaupunginteatterissa ja Rovaniemen teatterissa. Esiintyjänä Panu Varstala on toiminut mm. Sanna Kekäläisen teoksissa.

Jos sinulla on kysyttävää liittyen kurssin soveltuvuudesta esim. omaan terveyteen tai jokin muu asia askarruttaa, niin voit olla suoraan yhteyksissä Panuun.

Panu Varstala p. 040 5659562
panu@iloinentalo.com